Almond's burmat

Kasvatus

Almond's

Olemme aloittaneet kissaharrastuksemme vuonna 1990 koko perheen voimin. Kasvatuksen Heini ja Hilkka aloittivat vuonna 1992 ja Almond´s burmien tarina alkoi. Kasvatustoiminta on siis jatkunut jo 20 vuotta ja  pentueita on sinä aikana syntynyt 34. Almond´s on ollut Vuoden burmakasvattaja vuosina 2002 ja 1998!

Olemme pyrkineet pienimuotoiseen kasvatukseen, eli noin yksi pentue vuodessa. Kasvatukseen käytämme vain FelV ja FIV-testattuja ja terveiksi todettuja vanhempia. Kaikki siitosnaaraamme on testattu gangliosidoosin varalta negatiivisiksi. Siitoskissamme ovat myös hypokalemia-testattuja. Luovutamme pennut 13-14 viikon ikäisinä, madotettuina, kahdesti rokotettuina, sirutettuina sekä eläinlääkärin tarkistamina. Pennun mukana annamme niin suulliset kuin kirjallisetkin ohjeet sekä uuteen kotiin viemisinä pienen pentupaketin. Kasvattajan tuki ja neuvonta ovat myös tärkeitä, ja se on voimassa koko pennun eliniän ajan.

ryhmaPee.jpg

Hilkka

Hilkka on perheen äiti ja nykyisellään onnellisesti eläkepäiviä viettelemässä. Hilkan ja Karin kanssa asustaa Puuppolassa kolme burmaa; ruskea kaunotar Amalia sekä Amalian tytär Viivi ja Englannin tuonti Tessa. Hilkan harrastuksena ovat myös hevoset. Käy tutustumassa myös Eevertin sivuille.

Heini

Heini on perheen tytär. Heinin majapaikka on Jyväskylässä, ja hänen kanssaan asustaa kastraattitytöt suklaakilppari Tuittu sekä ruskeakilppari Maire. Heinin perheeseen kuuluvat myös lapset, 8-vuotias Rasmus-poika sekä 5-vuotias Maisa-neiti.